På resa mot okänt mål

image
Varje gång jag sluter ögonen och försöker slappna av så ser jag den här bilden framför mig. Det är klippstranden i Ljugarn på Gotland nedanför vårt hus. Jag har alltid försökt förflytta mig dit när livet av olika anledningar har känts jobbigt eller stressigt.
Den 26 januari fick jag beskedet att jag drabbats av trippelnegativ bröstcancer som spritt sig till lymfkörtlarna. Jag ska snart inleda min resa genom cellgifter, operation och strålning. Vilken destination som väntar på andra sidan dimman är fortfarande oklart, men jag hoppas verkligen att jag överlever. Livet blir dock aldrig som det varit förut efter det här. Att det blir många besök på klippstranden är dock ett som är säkert.

2 reaktion på “På resa mot okänt mål”

  1. Mycket fin inledning på en resa mot något stort, mörkt och skrämmande och som hotar ens hela existens. Vi finns. Vi följer. Vi stöttar. Vi läser och försöker förstå. All lycka till dig <3

  2. Jag gjorde min resa för två år sedan. Vet hur du känner dig men du är i trygga händer och det här kommer du att fixa. Vi är många systrar som gått igenom detta och tyvärr är det allt för många som drabbas.
    Många kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>