Glädjeyra – igen!

P1010846
Min pepp-sten som jag fick i början av min behandling

Äntligen fick jag besked från läkaren efter förra veckans skelettröntgen. Resultatet visade att det inte fanns några skelettmetastaser. Jag är så otroligt glad och lättad! Nu hoppas jag att det dröjer länge innan jag slipper våndas på det här sättet igen.

Nu ska du försöka leva som en frisk människa, Kerstin”, menade läkaren.

Jag ska verkligen försöka det. Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag verkligen längtar efter en riktigt tråkig höst och vinter. En sådan där ”helt vanlig dag” med snöslask, stress på jobbet och skrikiga dagishämtningar. En helt vanlig tillvaro för en helt vanlig småbarnsmor – det känns just nu som det mest lyxiga jag kan komma på. Men först ska jag fira!

Kram på er

6 reaktion på “Glädjeyra – igen!”

  1. Jösses vad skönt- har varit så arg på din läkare att den inte ringde i går och nu är man glad igen. Hurra för dig Kerstin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>